Több mint export

Exportakadémia Képzési Központ

A missziónk, hogy a hazai kis- és középvállalkozások legszélesebb körét tegyük képzések révén exportképessé, megteremtve a cégek profi üzleti kultúráját, nemzetközi üzleti beágyazottságát és külpiaci stratégiai szemléletmódját, amelyet egyrészt komplex képzések, valamint digitális tudástérben kínált modern, naprakész információk szolgáltatásával érhetünk el.

5/5
500

végzett személy

92

elégedettség

Komplex, modulárisan
teljesíthető képzési szolgáltatások

A hazai kis- és középvállalkozások gyakran a megfelelő ismeretek nélkül kezdenek export tevékenységbe.
A sikertelen üzletkötések, vagy a rossz üzletkötési gyakorlat miatti veszteség magas rizikóval jár.
Ezen hiányosságot felismerve több mint 10 éve végezzük az exportőrök célzott felkészítését minden ágazatban, minden lehetséges célpiacra.

Kik vagyunk?

Kik vagyunk?

Offline és online térben egyaránt magas minőségű, készségekre és nem elméleti tudásátadásra fókuszáló képzési szolgáltatást nyújtunk, amelyek között időtálló valamint aktuális témákat is megtalálhat.

Segítjük az üzleti (újra)tervezést az exportpiacok megtartása és újraépítése során (kiemelten kezelve a válsághelyzetben való operációt).

Mit tanulhat nálunk?

Mit tanulhat nálunk?

Exportfókuszú, naprakész információk;
Aktuális tartalmak;
Bizalmas légkör;
Interaktivitás;
Akár másnaptól alkalmazható készségek;
Kapcsolatépítés és tapasztalatcsere;
Sikeres exportőrök, nemzetközi know-how

Önnek szól ha...

Önnek szól ha...

  • úgy érzi, hogy gazdasági tevékenységét belföldön nem tudja tovább kamatoztatni
  • termékét / szolgáltatását nemzetközi szinten is versenyképesnek tartja
  • megvan Önben az ambíció, hogy külpiacon is kipróbálja magát, de nem tud az exportról eleget ehhez
  • inspirálja a kis létszámú csoportokban problémák közös feldolgozása
  • képes az online térben, digitális tananyagok révén az önfejlesztésre

Megmutatjuk, milyen nálunk tanulni

Az Exportakadémia egy olyan inspiráló tanuló közösség, ahol beépítjük a “diákjaink” erősségeit is: aki ma nálunk tanul, lehet egy másik képzésünk alkalmával előadó!

Az Exportakadémia
legfőbb értékei

A képzések komplex struktúrája úgy épül fel, hogy a résztvevő vállalkozások átfogó képet kapjanak a külpiacra lépéshez szükséges ismeretekről.

#Export

#Versenyképesség

#Külpiacitudás

#Gyakorlatiság

#Együttműködés

#Szakértelem

#Szemléletformálás

#Aktuális

#Tudásátadás

Kiemelt képzési szolgáltatásaink

Kiemelt képzési szolgáltatásaink

Külpiaci alapképzés

Úgy érzi, a vállalkozása nem növekedik már úgy, ahogy korábban? Van egy olyan terméke, amely Ön szerint a nemzetközi összehasonlításban is megállná a helyét? Az exporttól leginkább az információk hiánya és a kockázatok miatt tart? Akkor van egy jó hírünk az Ön számára!

Online külpiaci alapképzésünket 3 hónapon belül saját időbeosztással végezheti el, így birtokába kerülhet az az ismeret, amely az exporttevékenység megkezdéséhez szükséges.

Ha a képzés során ráébred, hogy szeretne jobban elmélyülni a témában, örömmel jelezzük, hogy van még képzési tartalmunk, amivel tovább bővítheti az ismereteit.

Tovább

Export koordinátor

Ha foglalkoztatták azok a kérdések, hogyan lehet sikeresen

  • megszervezni és lebonyolítani az ügyleteteket A-Z-ig,
  • külpiacon hatékonyan potenciális vevőket keresni,
  • felkutatni és elemezni a versenytársakat,
  • a külpiacra lépési/terjeszkedési stratégiát összeállítani,
  • promóciós megjelenéseket szervezni

akkor az Export koordinátor képzésünk megoldást jelent Önnek!

A hazai képzési jegyzékben jelenleg nem érhető el olyan szakképzés, illetve szakképesítésre felkészítő szakmai képzés, amely komplex módon készítené fel üzletkötésre és export lebonyolításra a szakterület irányába nyitott munkavállalókat.

Tovább

Lorem ipsum 3

Egestas tellus amet tortor euismod interdum adipiscing ut malesuada. Sed sed feugiat suspendisse in amet id.

Tovább

Mikor találkozhatunk személyesen?

Itt találja kontaktórás vagy blended típusú képzéseinket, várjuk szíves jelentkezését!

június, 2024

Előadóink

Kérjük, ismerjék meg a képzésekben közreműködő szakértőinket

Lévai Richárd

online marketing specialista

Gurzó Richárd

szervezetpszichológus, szervezetfejlesztő

Dr. Németh Zoltán

felsővezetői coach, tréner, TEDx felkészítő, blogger, könyvszerző

Dr. Papp-Váry Árpád

Magyar Marketing Szövetség alelnöke, BGE marketing mesterszak vezető

Dr. Deés Szilvia

marketing tanácsadó,
főiskolai tanár
Edutus Egyetem

Dr. Juhász Krisztina

főiskolai tanár
Edutus Egyetem

Nyíri Zoltán

kommunikációs tréner

Dr. Peredy Zoltán

intézetvezető
Edutus Egyetem

Kisházy Gergely

igazságügyi munka- és szervezetpszichológus

Dr. Peres Anna

főiskolai tanár
Edutus Egyetem

Néhány kép korábbi képzéseinkről

Tanuló szervezetként folyamatosan arra törekszünk, hogy a legprofesszionálisabb és legkomplexebb képzési tartalmat nyújtsuk résztvevőinknek. 

E-learning programjainkat szakértők bevonásával saját magunk készítjük, és ezeket megfelelő időszakonként aktualizáljuk.

Rólunk mondták...

Képzéseinken résztvevők véleménye
számunkra a legfontosabb

Gyakran ismételt
kérdések

Kontaktórás képzéseiket megadott helyszínen tartják vagy van lehetőség Teams/Zoom/Google Meet plattformon is becsatlakozni?

Képzéseinket többnyire székhelyünkön (1027 Budapest, Kacsa utca 15-23. Földszinti rendezvényterem) vagy szerződött partnereink helyszínén tartjuk. Mivel a képzéseink esetében a tréner csoportos feladatmegoldásba is bevonja a résztvevőket, így az online bekapcsolódással ezt nehezebb lenne menedzselni, ami az értékes képzési időből vonna el. Emellett minden képzésünkbe integrálunk a networking elemeket, amelyek feltételezik a személyes jelenlétet.

Láttam egy bizonyos képzést az oldalukon, de nincs fent az eseménynaptárban. Mikor tartják legközelebb?

Az eseménynaptárban a toborzás alatt lévő képzéseinket találja. Amennyiben egy korábbi képzésünk érdekli, és van hozzá kapcsolódó e-learning, akkor ahhoz soron kívül hozzáférést tudunk biztosítani, ha ezzel kapcsolatosan ír nekünk az etananyag@hepa.hu címre, vagy regisztrál az Exportakadémia Tudásközpont oldalán (https://elearning.hepa.hu)oldalon. A kontaktórás képzési elemekhez az érdeklődéseket e-mailes úton is gyűjtjük, így a „Van még kérdése? Írja meg nekünk!” rovatban a képzési kategória szerint jelezheti érdeklődését, és soron kívül értesítést kap, ha a képzési időpont meghirdetésre kerül.

Jelentkeztem és befizettem a képzési díjat, de váratlan esemény / betegség miatt végül mégsem tudtam részt venni. Mi a teendő?

A képzésektől való távolmaradást legkésőbb a képzést megelőző harmadik munkanap végéig jelezheti, ilyenkor a szervezőknek még van lehetősége feltölteni a megüresedő férőhelyet, illetve gondoskodik a befizetett képzési díj visszatérítéséről. Amennyiben delegál maga helyett másik résztvevőt, úgy a kolléga adatait küldje meg a szervezők részére, ilyenkor a képzési díjat automatikusan jóváírjuk számára. Amennyiben a lemondás a képzést megelőző 2 munkanapon belül (pl.: a képzés napján) kerül lemondásra, úgy a képzési díj visszatérítése nem áll módunkban.

Hányan vehetünk részt egy cégtől?

Annak érdekében, hogy minél több ágazat, cég vehessen rész a kontaktórás képzéseinken, általában azt preferáljuk, ha cégenként egy, maximum két fő vesz részt.

Milyen nyelven vannak a képzések?

Kontaktórás képzéseinket magyar nyelven tartjuk, de előfordul, hogy a tréner illusztráció céljából egy-két rövid angol nyelvű videót is felhasznál. Amennyiben egy képzés teljes körűen idegen nyelven kerül megtartásra, azt a körülményt a képzés tájékoztatóiban feltüntetjük.

Mi a jelentkezés folyamata? Kitől tudok kérdezni a képzéseket illetően?

A képzés toborzási időszakában az eseménynaptárban megjelölt képzésszervező munkatársunk a jelentkezési felületet kitöltő résztvevőket felvezeti a adatbázisunkba. A képzési díjjal kapcsolatosan – a részvételi szándék megerősítését követően – díjbekérőt küldünk, kérve a részvételi díj átutalását.

Szükséges-e valamilyen előképzettség?

A képzéseinknek nincs képzettségi előfeltétele, ez alól egyedül az Export koordinátor elnevezésű szakképesítés megszerzésére irányuló szakmai képzés a kivétel, amely esetében az érettségi megléte az elvárás.

Hogyan férek hozzá a képzésen használt anyagokhoz?

Trénereink képzéseinken használt képzési anyagokat minden esetben a képzésszervezők rendelkezésére bocsátják. Ezek nyomtatott példányait a képzési dossziéban megkapják, elektronikusan pedig a képzést lezáró elégedettségmérő kérdőív kitöltését követően tudják letölteni.

Hogyan és hol tudom elérni az e-learning képzési kínálatot?

Az https://elearning.hepa.hu oldalon a jobb felső sarokban található “Bejelentkezés vagy regisztráció” opció kiválasztásával a “Regisztráció” gombra kattintson. Itt először el kell fogadnia az “Adatkezelési tájékoztatót” majd a következő oldalon kell megadnia a regisztrációhoz szükséges adatait.

Mennyibe kerülnek az e-learning képzések?

Az Exportakadémia Tudásközpontban elérhető e-learning tananyagainkhoz bárki térítésmentesen hozzáfér, ehhez mindössze a képzési kínálatot tartalmazó keretrendszerbe kell regisztrálnia.

Bízunk abban, hogy képzéseink felkeltették a figyelmét. Örülnénk, ha megosztaná velünk gondolatait, ha képzéseink kapcsán konkrét kérdéssel fordul hozzánk. Reméljük, hogy mielőbb személyesen is találkozunk!

Van még kérdése? Írja meg nekünk!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Mi után érdeklődsz?
This is a staging environment