HomeEventÜzleti lehetőségeink és trendek változása az online térben

Üzleti lehetőségeink és trendek változása az online térben

27jun09:0017:00Üzleti lehetőségeink és trendek változása az online térben2. képzési nap

Event Details

Összeomlóban vannak a régi üzleti modellek. Ami eddig jól működött, nem garancia, hogy ebben az évben is hozza ugyanazokat az eredményeket. Adott néhány pozitív tendencia: a hazai vállalkozások fejlődést mutatnak a digitális jelenlét terén, illetve továbbra is a felső hányadba esnek a digitális pénzügyeket illetően, ugyanakkor az értékesítés, marketing területén még mindig komoly lemaradásban vannak. Az akadályok inkább a hozzáállásban vannak, szükség van gondolkodásmódunk teljes cseréjére, új üzleti modellek létrehozására.

Emiatt fontos beszélnünk a különböző online trendekről, amiket érdemes követni, ha magas eléréseket és jól teljesítő hirdetéseket, vagyis megtérülő befektetéseket szeretnénk.

Az online térrel összefüggő legfrissebb trendek nyomon követése cégvezetőként, szabadúszóként vagy egyéni vállalkozóként is elengedhetetlen, képzésünkön ennek minden aspektusával foglalkozunk, legyen ez a jogi oltalmak és fogyasztóvédelem, online értékesítés csatornái vagy a globális vállalatok által a kis- és középvállalkozások számára nyújtott lehetőségek.

Program

  • Mesterséges intelligencia és Chat GPT üzleti célokhoz történő felhasználása. AI térhódítása az e-kereskedelemben; használjuk bátran vagy féljünk tőle (Előadó: Szertics Gergely ügyvezető igazgató AI Partners)
  • Hogyan építs webáruházat? – Tippek, trükkök, praktikák, amelyek egyszerűsítik az online értékesítésedet (Előadó: Rédey Iván Country Manager Hungary Shoptet Kft.)
  • Miért érdemes a KKV-knak a fulfillment szolgáltatással a logisztika teljes folyamatát kiszervezni? (Előadó: Táncsics András vezérigazgató Boxy Logisztikai Zrt.)
  • Digitális faktoring, hitel, halasztott fizetés és beszállítói finanszírozás (Előadó: Berényi Benjámin Péntech CEO, ügyvezető igazgató)
  • Ügyfél-edukáció – hogyan teremthet a webáruházad tökéletes ügyfélélményt, ezzel a célcsoportod kedvencévé? (Előadó: Koltányi Gergely képzési és fejlesztési szakértő, Nitrolearning Zrt.)

A képzés során előadóink a gyakorlati ismeretek átadására törekszenek, hasznos tanácsokat osztanak meg, mert a téma kapcsán a legfőbb célunk, hogy másnaptól hasznosítható tudással távozzanak a résztvevőink, melyeket az új működés kialakításához, a válságos helyzetekben a biztonságteremtéshez fel tudnak használni.

A képzés első napja június 20-án megvalósult június 28-án további szakmai beszélgetésekkel, előadásokkal folytatódik, jelentkezés esetén ezeken való részvétel is elvárt.

more

Time

(Tuesday) 09:00 - 17:00

Location

HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség

1027 Budapest, Kacsa utca 15-23

Organizer

Berényi Benjámin

előadó
Halasztott fizetés, digitális faktoring, beszállítói finanszírozás - számlafinanszírozás és cashflow management nemzetközi kereskedelemben 

Learn More

Borosán Anita

képzésszervező
+36 30 991-0670 1027 Budapest, Kacsa utca 15-23.

Learn More

Koltányi Gergely

előadó
Ügyfél-edukáció – hogyan teremthet a webáruházad tökéletes ügyfélélményt, ezzel a célcsoportod kedvencévé? 

Learn More

Rédey Iván

előadó
Hogyan építs webáruházat?  - Tippek, trükkök, amelyekkel sikeres lesz az online értékesítésed 

Learn More

„Csak úgy lehet győzni, ha mindenki másnál gyorsabban tanulunk.”

- Eric Ries

Felnőttképzési engedélyek

HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nzrt. © 2023 · Exportakadémia

This is a staging environment