HomeEventCélpiaci tréning – Öböl-menti Együttműködési Tanács (GCC) országai

Célpiaci tréning – Öböl-menti Együttműködési Tanács (GCC) országai

05jun09:0016:30Célpiaci tréning - Öböl-menti Együttműködési Tanács (GCC) országai1. képzési nap

Event Details

Az Öböl Menti Együttműködési Tanács (GCC) országai, úgy, mint Bahrein, Katar, Omán, Szaúd-Arábia, és az Egyesült Arab Emírségek, kulcsfontosságú szereplők a világgazdaságban. Ezek az országok gazdasági potenciálja és befolyása meghatározó a globális kereskedelem és az energetikai piacok terén.

Az elmúlt években nagy hangsúlyt fektettek a tagországok a térség gazdaságának diverzifikációjára és a nem olajalapú ágazatok fejlesztésére, jellemzően a turizmus, az ingatlanfejlesztés, az infrastrukturális beruházások, illetve a pénzügyi szolgáltatások területén. A rugalmas vállalkozói környezet, továbbá a kedvező adórendszer vonzó célpontja lehet a magyar KKV-k számára, ahol innovatív termékeket és szolgáltatásokat kínálhatnak egy prosperáló gazdasági környezetben.

A képzések célja, hogy az Öböl Menti Együttműködési Tanács (GCC) országairól konkrét, átfogó képet adva segítse a magyar vállalkozások üzletkötését, piacra lépését. A tréningen bemutatásra kerül az ország gazdasági, politikai és kulturális háttere, Magyarország gazdaságdiplomáciai kapcsolatrendszere a célországgal, a piacra lépés előnyei és kockázatai, a perspektivikus ágazatok, interkulturális és protokoll ismeretek, valamint a célországban sikeresen működő exportőrök esettanulmányai.

JELENTKEZEM A KÉPZÉSRE >>>

more

Time

(Wednesday) 09:00 - 16:30

Location

HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség

1027 Budapest, Kacsa utca 15-23

Organizer

Dr. Buda Lorina

közgazdász, geopolitikai kutató, fenntarthatósági szakértő

Learn More

Fülöp Krisztián

képzésszervező
+36 30 270 0404 1027 Budapest, Kacsa utca 15-23.

Learn More

„Csak úgy lehet győzni, ha mindenki másnál gyorsabban tanulunk.”

- Eric Ries

Felnőttképzési engedélyek

HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nzrt. © 2023 · Exportakadémia

This is a staging environment